Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Σεμινάριο κατάρτισης πραγματοποιήθηκε στο Rigas Hotel Skopelos με θέμα «Κατάρτιση στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων σύμφωνα με την ΚΥΑ του Υπουργείου Τουρισμού»

Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του προσωπικού του ξενοδοχείου Rigas Hotel Skopelos και ιδιαίτερα του διευθυντή κ. Στεργίου Κωνσταντίνου, του συναδέλφου μου Γιαννη Γιολδάση και πολλών άλλων φίλων ξενοδοχων και επαγγελματιών του τουρισμού διεξήχθη χθες Κυριακή 14.06.20 με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, περίπου 70 άτομα, το σεμινάριο κατάρτισης στα υγειονομικά πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων σύμφωνα με την ΚΥΑ του Υπουργείου Τουρισμού από την @Leventis Consultant και με την εκπαιδευτική υποστήριξη της KSstudies - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν και φυσικά το ξενοδοχείο Rigas Hotel Skopelos για την παραχώρηση του χώρου. 

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επαναλάβουμε σύντομα το σεμινάριο κατάρτισης έπειτα από απαίτηση σας, φυσικά δια ζώσης στην περιοχή της Σκοπελου.

Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματικότητα, να δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια στους συμμετέχοντες συναδέλφους επαγγελματίες και ιδιαίτερα με την κατάλληλη γνώση να αποκτήσουν και να υιοθετήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που καλούνται να εφαρμόσουν από την κείμενη νομοθεσία και να αποκτήσουν το Health First τόσο από το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για τα κύρια καταλύματα και camping, όσο και από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΌΥ για τα Βοηθητικά καταλύματα.

Μην ξεχνάτε η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων χωρίς επιπτώσεις είναι το ζητούμενο και σ' αυτή την προσπάθεια θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα σας έως και 5/7/2020.

Γκαραγκάνη Ελένη 

____________________
Για αποτελεσματικότερη Πρόληψη και Διαχείριση Υγειονομικών Θεμάτων Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Πιστοποίηση Health First για Τουριστικές Επιχειρήσεις.
Έμπειρο Προσωπικό.
Προσαρμοσμένες Λύσεις.
Εφαρμογή Νέων Πρακτικών.

Δυνατότητα πέραν από την τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται και εκπαίδευση με φυσική παρουσία των συνεργατών μας στον χώρο που θα επιλέξουμε. 

Πληροφορίες - συμμετοχές κα Γκαραγκάνη Ελένη 
στα τηλέφωνα 24210 32171 - 693 6737024 - 698 0499102.