Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Προβολή Τουριστικών επιχειρήσεων στην ιστοσελίδα www.skopelos.gr

Με στόχο την ανάδειξη του προορισμού μέσα από σύγχρονες και αποδοτικές πρακτικές, η τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Σκοπέλου αναβαθμίζεται ώστε να γίνει πιο φιλική προς το χρήστη, ταχύτερη αλλά και σε μεγαλύτερο βαθμό αναγνωρίσιμη από τις μηχανές αναζήτησης. Στη διαρκή προσπάθεια εκσυγχρονισμού, θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι  τις τουριστικές επιχειρήσεις. Για το λόγο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη της ειδικές συνθήκες που επικρατούν φέτος καλούμε τις Τουριστικές επιχειρήσεις (όπως καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, μεζεδοπωλεία με ζωντανή μουσική, beach bars κλπ) να προβληθούν δωρεάν στο website www.skopelos.gr μέχρι την ολοκλήρωση του έτους 2021. Τα στοιχεία που θα επιθυμούσαμε να μας αποστείλετε έτσι ώστε να ανεβάσουμε την επιχείρησή σας στο τουριστικό website του Δήμου Σκοπέλου skopelos.gr είναι τα παρακάτω:

Όνομα της επιχείρησης στα Ελληνικά και τα Αγγλικά
Περιγραφή της επιχείρησης στα Ελληνικά και τα Αγγλικά
Στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης 
Μια φωτογραφία της επιχείρησης

Όλα τα παραπάνω θα εμφανίζονται σε ξεχωριστή σελίδα για κάθε επιχείρηση και στην κατηγορία που ανήκει. Το όνομα, το κείμενο, τα στοιχεία επικοινωνίας  των επιχειρήσεων θα συμπληρωθούν στην  παρακάτω φόρμα. Η φωτογραφία θα  επισυναφθεί στο e-mail που θα αποστείλετε.

Παρακαλούμε για την αποστολή του υλικού σας  στο  e-mail στην εταιρία που συνεργάζεται ο Δήμος για τη λειτουργία του website, info@re-make.gr, με θέμα: «Εισαγωγή επιχείρησης στο website skopelos.gr», (Υπεύθυνος: Ευθύμης Αθανασιάς, τηλ +306973855173): 
Στοιχεία της επιχείρησης.
Κατηγορία
(Σημειώστε μια κατηγορία στην οποία ανήκετε)
Ξενοδοχεία, 
Ενοικιαζόμενα δωμάτια 
Ενοικιαζόμενες κατοικίες 
Εστιατόρια
Καφετέριες
Μπαρ
Κέντρα Διασκέδασης
Μεζεδοπωλεία με Ζωντανή Μουσική
Beach Bars 
Όνομα Επιχείρησης
(Ελληνικά)

Όνομα Επιχείρησης (Αγγλικά)

Περιγραφή Επιχείρησης
(Ελληνικά, μέχρι 300 λέξεις)


Περιγραφή Επιχείρησης
(Αγγλικά, μέχρι 300 λέξεις)

Στοιχεία Επικοινωνίας (τηλ, e-mail, website, facebook κτλ) 



Μία φωτογραφία υψηλής ανάλυσης, σε μορφή JPEG και ελεύθερες προς χρήση στην ιστοσελίδα  HYPERLINK "http://www.skopelos.gr" www.skopelos.gr 
Να επισυναφθεί μια φωτογραφία της επιχείρησης στο e-mail επικοινωνίας ( HYPERLINK "mailto:info@re-make.gr" info@re-make.gr)