Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Με τιμή «φαρμάκι» 1,33€/lit το πετρέλαιο θέρμανσης στη Σκόπελο

1,224€/lit ο μέσος όρος στη Μαγνησία

Στο «κόκκινο» η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης


«Φαρμάκι» είναι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης πριν καλά καλά μπει ο χειμώνας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμου. Η μέση τιμή βρίσκεται κοντά στο 1,17 ευρώ ανά λίτρο, ωστόσο σε δεκατέσσερις νομούς της επικράτειας, οι πολίτες θα πρέπει να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το «χέρι στην τσέπη».

Συγκεκριμένα, στους νομούς Δωδεκανήσου Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Κυκλάδων, Λασιθίου, Λέσβου, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Σάμου και Φωκίδας, η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης έχει ξεπεράσει το 1,20 ευρώ. Αν αναλογιστούμε, την κατώτατη και την ανώτατη τιμή εντός των συγκεκριμένων νομών, τότε το βάρος για τον οικογενειακό προϋπολογισμό είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.