Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Επαναλειτουργία των τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπέλου


Έπειτα από τη διακοπή των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπέλου λόγω έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή μας, το Δ.Σ. αποφάσισε την επαναλειτουργία των τμημάτων του Συλλόγου. Συγκεκριμένα:

• Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021  ξεκινάνε τα τμήματα του χορευτικού στο γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου και ισχύει το πρόγραμμα που υπήρχε. Παρακαλούμε να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του ιού, φορώντας μάσκες όλα τα παιδιά και οι ενήλικες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τους ενήλικες και την επίδειξη της σχολικής κάρτας edupass για τα παιδιά.

Το τμήμα των καλλιτεχνικών ξεκινάει την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

_Τμήμα Προσχολικής Ηλικίας (παιδιά παιδικού σταθμού) κάθε Πέμπτη 16:00-17:00

_Τμήμα Δημοτικού (6-12 ετών) κάθε Πέμπτη 17:30-19:00

_Τμήμα Α΄ Προνηπίων - Νηπίων (4-5 ετών) κάθε Παρασκευή 16:00-17:30

_Τμήμα Β΄ Προνηπίων - Νηπίων (4-5 ετών) κάθε Παρασκευή 18:00-19:30 

Επίσης ισχύουν τα παραπάνω μέτρα. Τα παιδιά προσέρχονται με τη μάσκα τους και την επίδειξη της σχολικής κάρτας edupass. Εξαιρούνται τα παιδάκια του τμήματος του παιδικού σταθμού, δηλαδή κάτω των 4 ετών τα παιδιά δεν φορούν μάσκα.

Η χορωδία του Συλλόγου δεν θα πραγματοποιήσει συναντήσεις. Τα τμήματα των μουσικών οργάνων συνεχίζουν το πρόγραμμά τους σε συνεννόηση με τους δασκάλους.

Παρακαλούμε για την καλή συνεργασία και την τήρηση των μέτρων. Προέχει η ασφάλεια και η υγεία όλων.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.