Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

12 χρόνια τρύπια στέγη και κουβάδες...

Όταν βρέχει, στο "κλειστό" κρατάμε ομπρέλα!

Για τα προβλήματα του κλειστού Γυμναστηρίου και για την αγωνία προπονητή και αθλητριών πριν από κάθενα αγώνα, «μήπως και βρέξει» δεν θα έγραφα, αφού τα γράψαμε και τα ξαναγράψαμε από το 2010 πολλές φορές... Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, όπου το πρόβλημα που αντιμετώπισε και η ομάδα του Βόλου στον αγώνα του Σαββάτου 27-11-2021 θίγεται με αρκετή διακριτικότητα...

Διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ:

Ο εφιάλτης της βροχής


«Χωρίς να θέλω να μειώσω τη προσπάθεια των κοριτσιών, στο tai-break είχαμε να αντιμετωπίσουμε και οι δύο ομάδες τον εφιάλτη να στάζει η βροχή από την οροφή μέσα στα 2 τερραίν...
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν αθλήτριες παρόλου που είχαμε πτώσεις. Δεν θα μιλήσω για το αγωνιστικό αλλά για ότι έληξε και ηρεμήσαμε. Γνωρίζαμε για τις δυσκολίες, αλλά πιστεύαμε να προλάβουμε τη βροχή,ευτυχώς  χαρήκαμε αγωνιστικά 4 σετ. 

Εύχομαι γρήγορα να λύσουν το πρόβλημα για να συνεχίσουν και τις προπονήσεις οι Σκοπελίτισσες όπως τους αξίζει. Συγχαρητήριά και στους  διαιτητές Γαρουφαλή Βασίλη και Βασιλούδη Κατερίνα που πήγαν πολύ καλά στο έργο τους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Κοχύλη Γιώργο για την φιλοξενία και τον κόουτς Τσάκαλη Γιάννη για τις διευκολύνσεις  για να έχουμε μια ευχάριστη διαμονή. Θα θέλαμε να ανταποδώσουμε στο Βόλο.»

Τί γράφαμε πριν 6 χρόνια (2015)

«Η Σκόπελος, όπως είναι γνωστό, είναι από τα λίγα νησιά που έχει ένα υπέροχο ανοιχτό στάδιο, για τα προβλήματα του οποίου έχουμε γράψει και θα ξαναγράψουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και ένα κλειστό γυμναστήριο, εξ ίσου σημαντικό, αλλά το ίδιο προβληματικό με το ανοικτό.

Η ιστορία του είναι γνωστή, την είχαμε γράψει πριν χρόνια στην έντυπη εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες”, την είχε περιγράψει και ο Δημήτρης Ντακούλας (κλικ) τον Μάρτιο του 2010(!), όταν η τότε δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί την άμεση επιδιόρθωση από εξειδικευμένο συνεργείο!

Έξι χρόνια μετά η κατάσταση του κλειστού - τρυπητού γυμναστηρίου παραμένει η ίδια, με αποτέλεσμα οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου τις βροχερές ημέρες να προπονούνται ανάμεσα σε κουβάδες - συλλέκτες νερού, αφού η στέγη είναι τρύπια και μπάζει, ενώ όταν αρχίσει το πρωτάθλημα να κινδυνεύει και η διεξαγωγή αγώνα, αφού στάζει και εντός παιδιάς…»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.