Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Στειρώθηκαν η Γκόλφω, η Χάιδω και ο Κίτσος

Στειρώθηκαν σήμερα η Γκόλφω, η Χάιδω και ο Κίτσος, τα τρία τυχερά γατάκια, τα οποία βρέθηκαν το καλοκαίρι σε κάδο απορριμμάτων(!) από τον Σταύρο και υιοθετήθηκαν, χωρίς δεύτερη σκέψη από τον Τάκη και την Κατερίνα.
Αυτές τις ημέρες έφθασαν σε ηλικία που έπρεπε να στειρωθούν και το πρωί οδηγήθαν στο κτηνιατρείο της Νίκης Λεμονή και του Δημήτρη Παπαϊωάννου για στείρωση, με έξοδα του Straycare. Ο Τάκης και η Κατερίνα ευχαριστούν και δημόσια τους γιατρούς και την Νατάσα Λαμπρόγιαννη με το παρακάτω ευχαριστήριο:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Νατάσα και το Straycare Σκοπέλου που μας βοήθησε να στειρώσουμε τα τρία γατάκια μας, τα οποία είχαν βρεθεί στις αρχές του καλοκαιριού μέσα σε κάδο σκουπιδιών! 

Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά της το οικονομικό κόστος και για τα τρία θα μας ήταν δυσβάσταχτο, αφού έχουμε επιπλέον και δύο σκυλιά και η καλή διαβίωση των ζώων κοστίζει, αλλά σίγουρα αξίζει για όλα όσα σου ανταποδίδουν τα ζώα. 

Η στείρωση έγινε με χρήματα του καλοκαιρινού μπαζάρ του Straycare Skopelos, ένα μπαζάρ που κάποιοι δεν κατάλαβαν την αξία και τη χρησιμότητα του. 

Ευχαριστούμε επίσης τους κτηνιάτρους Νίκη και Δημήτρη που πραγματοποίησαν τις επεμβάσεις και φρόντισαν τα γατάκια μας.

Τάκης - Κατερίνα»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.