Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Σκόπελος | Ένα ακόμα περιστατικό μόνιμα αλυσοδεμένου σκύλου | Η αλυσίδα «θάφτηκε» κάτω από το δέρμα του!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ | ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Πριν από μερικές μέρες η Νατάσα Λαμπρόγιαννη από το Straycare ειδοποιήθηκε για κάποιον σκύλο, ο οποίος ήταν τόσο καιρό αλυσοδεμένος, «ξεχασμένος» θα λέγαμε από θεό και ανθρώπους, ώστε η αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένος «θάφτηκε» κάτω από το δέρμα του, βάζοντάς τον σε κίνδυνο και δημιουργώντας φριχτούς πόνους στο άτυχο ζώο.

Ο σκύλος έπρεπε να χειρουργηθεί για να αφαιρεθεί η αλυσίδα και να αναρώσει και γι’ αυτό τον λόγο οδηγήθηκε στο κτηνιατρείο vetcare Skopelos. Ευτύχως ο σκυλάκος είναι μία χαρά πλέον και θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια προς υιοθεσία.

Όπως σημειώνουν οι κτηνίατροι Δημήτρης Παπαϊωάννου και Νίκη Λεμονή «το εντυπωσιακό είναι πως αυτό το σκυλάκι, παρά την περιπέτειά του, συνεχίζει να αγαπάει και λατρεύει τους ανθρώπους, ακόμα και αγνώστους και μας θυμίζει πως αν θέλουμε μπορούμε να είμαστε πολύ κατώτεροι σαν είδος από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Αν δειτε κάποιον να κακοποιεί ένα ζώο ή έναν άνθρωπο ΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ για αυτό. Μπορούμε ο καθένας μας να κάνει την διαφορά για έναν καλύτερο κόσμο…»

Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό

«Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό για το οποίο λυπάμαι…» τονίζει η κα Λαμπρόγιαννη, η οποία λέει:

«Λυπάμαι που δεν μιλάει ο κόσμος για τις κακοποιήσεις. Μονο εγώ τα βλέπω αυτά τα περιστατικά; Οι υπόλοιποι τα βλέπετε ρόδινα εδώ στη Σκόπελο; Τόσα δεμένα σκυλιά, τόσα άρρωστα, τόσες κακοποιήσεις. Αλλα γιατί να τσακωθούμε με τον γείτονα,τον κουμπάρο,το φίλο ε; 

Προσωπικά ντρέπομαι…»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.