Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Σκόπελος | Να συνεχίσετε να τηρείτε με υπευθυνότητα τα μέτρα προστασίας που ισχύουν κατά του Covid-19 και να εμβολιαστείτε συστήνει η Πολιτική Προστασία

[ «Εμείς ως Πολιτική Προστασία στα θέματα Πανδημίας έχουμε επικουρικό, ενημερωτικό ρόλο, καθώς και την κοινωνική φροντίδα όλων όσων την χρειάζονται. Τον ρόλο των αποφάσεων, των ιατρικών πρωτοκόλλων και των ελέγχων για την εφαρμογή τους, τον έχει  κεντρικά η κυβέρνηση...»]

Αγαπητοί Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες
θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τον καθοριστικό ρολό του εμβολιασμού και τα μετρά ασφάλειας, προστασίας και θεραπείας έναντι του Covid-19, σήμερα στις 6:00μ.μ. 

Η είσοδος στην διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του YouTube, μπορεί να γίνει από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UCmAPDJxP4DSg7Ze6do8qH4A

Επίσης, σε συνεχεία των ανακοινώσεών μας, σας εφιστούμε την  προσοχή για την ύπαρξη της Πανδημίας στο νησί μας. 

Το ποσοστό της νόσησης των συμπολιτών μας είναι σχετικά χαμηλό, με  ήπια συμπτώματα και κανένας δεν χρήζει ιδιαίτερης νοσηλείας. Τα σχολεία μας καθαρίζονται και  απολυμαίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες που πήραμε από την υπεύθυνη λοιμωξιολόγο του ΕΟΔΥ, τηρούνται δε και σε αυτά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να τηρείτε με υπευθυνότητα τα μέτρα προστασίας που ισχύουν κατά του Covid-19 και να εμβολιαστείτε.

Εμείς ως Πολιτική Προστασία στα θέματα Πανδημίας έχουμε επικουρικό, ενημερωτικό ρόλο, καθώς και την κοινωνική φροντίδα όλων όσων την χρειάζονται. Τον ρόλο των αποφάσεων, των ιατρικών πρωτοκόλλων και των ελέγχων για την εφαρμογή τους, τον έχει  κεντρικά η κυβέρνηση. Σε θέματα όμως φυσικών καταστροφών και πρόληψης, ο ρόλος μας είναι καθοριστικός και σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια και τις κρατικές υπηρεσίες.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.