Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Έφυγε από τη ζωή η Άννα Αϊβαζόγλου


Μέρα αγωνιστικής ανάτασης του λαού διάλεξε για την τελευταία της έξοδο, η γλυκιά Συντρόφισσά μας Άννα Αϊβαζόγλου, που "εφυγε" σήμερα  μετά από σύντομη και άνιση μάχη και κηδεύεται αύριο στην Κατερίνη.  

Από οικογένεια με μεγάλη αγωνιστική παράδοση, αταλάντευτη ιδεολογική και πολιτική πορεία, αντεπεξήλθε επάξια σε όλα τα καθήκοντα που ανέλαβε. Υποψήφια της Λαϊκής Συσπείρωσης, με αστείρευτη θέληση για δράση σε πολλούς τομείς, στις Γυναίκες, τους Συνταξιούχους, έδινε το φωτεινό παράδειγμα σε όλους μας. Η ιδιαίτερη αύρα της, η πολύπλευρη προσωπικότητά της, η πολιτιστική της παιδεία αλλά κυρίως η πίστη της στο όραμα ότι το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα θα ανατραπεί με την πάλη της εργατικής τάξης, "για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων", θα μας συντροφεύουν στους αγώνες μας!

Καλό κατευόδιο, γλυκιά μας Συντρόφισσα...

ΚΟΒ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Σκόπελος 4/11/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.