Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ιάσων Α.Μ.: Οι λόγοι που δεν μεταβαίνουμε στη Σκόπελο

Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ - ΙΑΣΩΝ Α.Μ. | ΑΡΧΕΙΟ 2014

Ο Ιάσων Αλλης Μεριάς επέλεξε να μη μετακινηθεί στη Σκόπελο για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Σκοπέλου για τον Α’ όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ κι έτσι θα το "χάσει στα χαρτιά" με 3-0. ΣΕ σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση της Μαγνησιώτικης ομάδας αναφέρει:

Η διοίκηση του ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των αθλητών μας αποφάσισε την μη μετάβαση της ομάδας μας το Σαββατοκύριακο στο νησί της Σκοπέλου για τον προκαθοριμένο αγώνα. Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο αυξημένων κρουσμάτων COVID στην περιοχή μας θα θέλαμε να προστατεύσουμε και να προστατευθουμε.

Εκφράζουμε καθαρά την θέση της ομάδας μας και μόνο.

Δεν  θα είμαστε αντίθετοι στο να γίνει ο αγώνας, εαν η διαδικασία του ταξιδιού ήταν αυθημερόν  καθώς έτσι μειώνεται η έκθεση των παικτών σε εξωτερικούς παράγοντες που δεν μπορούμε να περιορίσουμε σαν ομάδα. 

Σαν διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον προπονητή της Σκοπέλου Γρήγορη Πουρσαιτιδη για το ενδιαφέρον που έδειξε, καθώς ήρθε σε προσωπική επαφή μαζί μας για την κατάσταση των Αρχηγων μας μετά τους τραυματισμους τους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ «ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ»

Με πρωτοβουλία όλων των παικτών της ομάδας μας αποφασίσαμε ομόφωνα τα χρήματα για την αποστολή της ομάδας στην Σκόπελο να δωθουν σε οικογένεια που τα έχει ανάγκη περισσότερο από τον καθένα μας.

Από την αρχή της επαναλειτουργίας της ομάδας και με την καθοδήγηση του άνθρωπου - προπονητή Νίκου Τζιόλα, που μας έφερε έναν έναν, ΟΛΟΙ μας νιώθουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια και για αυτό θα θέλαμε με αυτή την κίνηση μας να βοηθήσουμε μια άλλη οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.