Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

11ο τουρνουά παλαιμάχων Σκοπέλου: Σκιάθος και Τρίκαλα μοιράστηκαν εντυπώσεις και γκολ (4-4)

Στο μικρό τελικό του 11ου τουρνουά παλαιμάχων Σκοπέλου που διεξήχθη στο νησί με μεγάλη επιτυχία, αγωνίστηκαν τα Τρίκαλα και η Σκιάθος. Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων αφού μπήκαν 8 γκολ με το πρώτο να σημειώνεται στο 2' λεπτό και το 8ο στο 80'.
Το τελικό σκορ 4-4 αφού παράταση δεν υπήρχε και δεν είχαμε και χτυπήματα πέναλτι (...)!
Με την Σκιάθο έπαιξαν: Μουτζούρης, Ράλλης, Καρακούδας, Τζότζος, Παπαρίζος, Σταμέλλος, Κεφάλας, Μυγδαλάκης, Κανταράκιας, Κουμιώτης, Μελαχρινός και σκόραραν οι Κανταράκιας, Κεφάλας (2), Μελαχρινός

2 σχόλια:

  1. Γιατι δεν μας λετε το τι εγινε και στα πεναλτι σκιαθος-τρικαλα και γιατι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ
    το 11ο τουρνουά παλαιμάχων ήταν μια γιορτή και μια ευκαιρία σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των ομάδων και των οικογενειών τους. Ό,τι συνέβη νομίζω πρέπει να το ξεχάσουμε και όχι να το αναπαράγουμε. Άλλωστε οι Σκιαθίτες το βράδυ της απονομής στο «Αμαλία» ζήτησαν συγγνώμη η οποία έγινε αποδεκτή από την τρικαλινή ομάδα.
    Δεν ξέρω αν συμφωνείς μαζί μας. Θα 'ηθελα την γνώμη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.