Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

3ο Διθέσιο ολοήμερο νηπιαγωγείο Σκιάθου

Έργα συνολικού προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων επτακοσίων χιλιάδων ευρώ περίπου, στους τομείς των υποδομών εκπαίδευσης και πολιτισμού θα υλοποιηθούν στη Θεσσαλία, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπη Γερακούδη υπέγραψε τις αποφάσεις ένταξης, στον Άξονα Προτεραιότητας με τίτλο «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Θεσσαλίας», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Χωρικής Ενότητας Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας - Ηπείρου 2007 -2013.
Μεταξύ των έργων που υπεγράφησαν, στον τομέα των υποδομών εκπαίδευσης, είναι και το «3ο Διθέσιο ολοήμερο νηπιαγωγείο Σκιάθου...
στο Δήμο Σκιάθου», προϋπολογισμού 852.000 ευρώ. Πρόκειται για την κατασκευή ενός ισόγειου κτίσματος με το σύστημα της προκατασκευής στον οικισμό Σκιάθου. Το κτίριο θα περιλαμβάνει είσοδο με πολυδύναμο χώρο, 2 αίθουσες διδασκαλίας, 1 αίθουσα ύπνου, τραπεζαρία, κουζίνα, γραφείο νηπιαγωγών, χώρους υγιεινής, λεβητοστάσιο, αντλιοστάσιο και αποθήκες. Το έργο αποσκοπεί στην αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και στην επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των σχολείων του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.