Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο κ. Κοπάνας αντιπεριφερειάρχης Σποράδων

Mε στόχο την Ανάπτυξη, την Απασχόληση και την Κοινωνική Συνοχή ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ανακοίνωσε θεματικούς αντιπεριφερειάρχες.
Για την αντιπεριφέρεια Βορείων Σποράδων, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Οικονομίας και Προστασίας του Καταναλωτή ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης ο κ. Αργύρης Κοπάνας.
«Έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών της Περιφέρειας και αναλαμβάνοντας σημαντικές αρμοδιότητες όπως την διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, προχωρούμε στη σύσταση και ενεργοποίηση των θεματικών Αντιπεριφερειών προκειμένου να επιταχύνουμε τον αναπτυξιακό...
βηματισμό της Θεσσαλίας και να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στους Θεσσαλούς πολίτες και ιδίως αυτούς που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες», τόνισε ο κ. Κώστας Αγοραστός παρουσιάζοντας τους νέους Αντιπεριφερειάρχες:
Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής
(καλύπτει τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού – Παιδείας και Δία Βίου Μάθησης – Νεολαίας – Εθελοντισμού)
Αντιπεριφερειάρχης: Ευθύμης Ρεντζιάς
-Αντιπεριφέρεια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Υποδομών και Απασχόλησης
Αντιπεριφερειάρχης: Ζήσης Γρηγορίου
Αντιπεριφέρεια Βορείων Σποράδων, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Οικονομίας και Προστασίας του Καταναλωτή
Αντιπεριφερειάρχης: Αργύρης Κοπάνας
«Όλοι μας κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Δίνουμε μια μάχη σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και σε ασφυκτικά χρονικά περιθώρια. Οι πολίτες έχουν – και δικαίως – μεγάλες απαιτήσεις από μας και οφείλουμε να ανταποκριθούμε», υπογράμμισε ο κ. Κώστας Αγοραστός στην πρώτη σύσκεψη που είχε με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες.
Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά την επίσκεψη του κ. Αγοραστού στη Σκιάθο, ως υποψήφιος περιφερειάρχης τότε, είχε δηλώσει στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» ότι «θα υπάρχει θεματικός αντιπεριφερειάρχης επιφορτισμένος αποκλειστικά με τη νησιωτική πολιτική των Σποράδων και αυτός θα προέρχεται από τις Σποράδες» (κλικ εδώ)
Τον Φεβρουάριο κατά την επίσκεψή του στη Σκόπελο ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός είχε δηλώσει «Θα ορίσω αντιπεριφερειάρχη Βορείων Σποράδων, ο οποίος πρέπει να είναι “ψημένος”...» (κλικ εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.