Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Συναυλία αφιερωμένη στους ναυτικούς

Συναυλία αφιερωμένη στους Έλληνες ναυτικούς διοργανώνει η ΕΡΑ 5 – «Φωνή της Ελλάδας», αύριο Τρίτη 14 Ιουνίου 2011, από τις 20.00 έως και τις 22.00 (ώρα Ελλάδος). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Studio C της Ε.ΡΑ. (Ραδιομέγαρο Αγ. Παρασκευής), στο πλαίσιο ειδικού αφιερώματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στους απανταχού Έλληνες, το οποίο άρχισε την 1η Ιουνίου και θα διαρκέσει όλο τον μήνα.
Στη συναυλία συμμετέχουν:
-Ο Πέτρος Δουρδουμπάκης με την Ειρήνη Χαρίδου, που θα ερμηνεύσουν έντεχνο και λαϊκό τραγούδι,
-Ο Μάνος Μουντάκης με κρητικά τραγούδια,
-Ο Γιάννης Ντούνας με τη λαϊκή και ρεμπέτικη κομπανία του [(Αντώνης Αινίτης-μπουζούκι, φωνή) (Κώστας Κουτρουμάνος μπουζούκι, φωνή) (Κώστας Μπαρτζώκας ακκορντεόν, φωνή) (Χρήστος Γαλιτόπουλος κιθάρα, φωνή) (Νατάσα Ιωαννίδου φωνή)]
Τη συναυλία θα προλογίσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Λάμπης Ταγματάρχης και ο Γενικός Διευθυντής Ραδιοφωνίας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου. Στο στούντιο θα παρεβρεθούν εκπρόσωποι ομογενειακών οργανώσεων, ναυτιλιακών ενώσεων και ομοσπονδιών.
Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας σε όλο τον κόσμο από τη «Φωνή της Ελλάδας», μέσα από τις συχνότητες των βραχέων κυμάτων. Επίσης, θα μεταδοθεί από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7, τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της Ε.ΡΑ., τον ΦΙΛΙΑ 106.7 FM (και στα AM 665), καθώς και διαδικτυακά, από την ιστοσελίδα της «Φωνή της Ελλάδας» www.voiceofgreece.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη «Φωνή της Ελλάδας», στα τηλέφωνα 210 6066895/06

1 σχόλιο:

  1. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.