Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

220 Βρετανοί αθλητές στη Σκιάθο

Ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης και οι κάτοικοι του νησιού υποδέχθηκαν σήμερα με μεγάλη χαρά τους 220 Βρετανούς αθλητές των Παγκόσμιων Αγώνων «SPECIAL OLYMPICS – Αθήνα 2011» στη Σκιάθο. Οι κάτοικοι του νησιού τους υποδέχτηκαν στο λιμάνι προσφέροντάς τους λουλούδια και τους ευχόταν καλή διαμονή και δύναμη για τους αθλητικούς αγώνες τους.
Οι Βρετανοί αθλητές θα παραμείνουν στο νησί έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011. Οι κάτοικοι της Σκιάθου συμμετέχουν ενεργά στην φιλοξενία τους, ώστε...
να αποκομίσουν οι αθλητές τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί.
Το βράδυ θα γίνει η επίσημη υποδοχή τους στο ξενοδοχείο Skiathos Palace στις Κουκουναριές, όπου θα τους προσφερθεί δείπνο - προσφορά του ξενοδοχείου.
Ο Δήμος Σκιάθου συντονίζει στο σύνολό του το πρόγραμμα της φιλοξενίας των αθλητών, οι οποίοι θα διαμείνουν όλες τις μέρες στο ξενοδοχείο Princess στην Αγία Παρασκευή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.