Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Δήλωση Κώστα Καρτάλη

Σχετικά με τα σενάρια παραίτησής του, ο βουλεύτης Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης, δήλωσε:
Ολοκληρώνοντας τη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος διαπίστωσα ότι κάποιοι διακινούν σενάρια παραίτησής μου από το Βουλευτικό Αξίωμα στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης του πολιτικού συστήματος που προκαλεί αλλά και τρομάζει με τη θρασύτητα του.
Τα σενάρια αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάποιοι διακίνησαν διχαστικά σενάρια που παραπέμπουν σε τακτικές άλλων εποχών, όταν το ζητούμενο είναι η μέγιστη δυνατή συνέργεια δυνάμεων και η σύνθεση των απόψεων. Aυτό που...
προέχει αυτή τη στιγμή είναι να διατηρήσουμε την ενότητα μας ως Κοινοβουλευτική ομάδα και να διαμορφώσουμε αλλά και να δρομολογήσουμε μαζί με την Κυβέρνηση, τις λύσεις που θα βγάλουν τη χώρα από την οικονομική κρίση, θα δημιουργήσουν ευκαιρίες, θα προστατεύσουν το κοινωνικό κράτος και θα συμβάλλουν στη δίκαιη κατανομή των βαρών. Σε αυτό το μήκος κύματος εργάζομαι. Υποστηρίζω ότι αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ψυχραιμία και σύνεση από όλους. Πολωτικές δηλώσεις από όπου και αν προέρχονται δεν βοηθούν γιατί διαιρούν αντί να πολλαπλασιάζουν.

4 σχόλια:

  1. Κε Καρτάλη σωστά κάνετε και μας ενημερώνετε, αλλά να ξέρετε ότι δεν μας ενδιαφέρει καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί οι πολιτικοί... Πάσχουν από το σύνδρομο του ήλιου, νομίζουν ότι όλα περιστρέφονται γύρω τους! Ήρθε πια η ώρα της αποκαθήλωσης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι σημερινες παραιτησεις βουλευτων μου θυμιζει το ρητο που λεγαν οι παλιοι ναυτικοι οταν βουλιαζει το καραβι πρωτοι που πηδαν στην θαλλασα ειναι τα ποντικια.Οσο για τους υπολοιπους που και καλα διαψευδουν και υπεραμυνονται εχε χαρη που προλαβε ο πρωθυπουργος συγγαλωντας την Κ.Ο αλλιως θα γινοταν του 65.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καρτάλης :χρειάζεται ψυχραιμία και σύνεση από όλους. Πολωτικές δηλώσεις από όπου και αν προέρχονται δεν βοηθούν γιατί διαιρούν αντί να πολλαπλασιάζουν.
    ΠΟΙΟΣ τα λέει αυτά ??? Ο άνθρωπος της επιστολής των 16 και ο υπόψήφιος για παραίτηση, αλλά όπως πάντα στροφή στο παραπέντε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.