Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Μέλη της ΗΑΤΤΑ στη Σκόπελο

Ένα info tour στα μέλη της ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) θα γίνει το επόμενο διήμερο στη Σκόπελο με πρωτοβουλία της ΝΕL Lines σε συνεργασία με το MADRO TRAVEL, που είναι και ο κεντρικός πράκτορας της εταιρίας στη Σκόπελο.
Η ΝΕL Lines θα προσφέρει τα εισιτήρια Άγιος Κωνσταντίνος – Σκόπελος, το Αlkyon Travel θα προσφέρει την μετακίνηση από την Αθήνα στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και η Ένωση των Ξενοδόχων Σκοπέλου πλήρη φιλοξενία (φαγητό και διαμονή).
Σκοπός της επίσκεψης η προώθηση της Σκοπέλου στην ελληνική τουριστική αγορά.
Στη Σκόπελο βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος της ΝΕL Lines Λύσανδρος Τσιλίδης ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. της ΗΑΤΤΑ.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ NEL LINES ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ NEL ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ.... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ... ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ
    Υ.Γ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.