Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η Καθαρή στάση των δασικών υπηρεσιών...

Συνάντηση με την Διευθύντρια Δασών κα Λέλα Δημητρακοπούλου πραγματοποίησε χθες ο επικεφαλής της «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ» Απόστολος Παπατόλιας προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες των δασικών υπηρεσιών στο νομό Μαγνησίας. Στη συνάντηση τέθηκε το ζήτημα της αειφορικής διαχείρισης των δασικών οικοσυστημάτων της περιοχής, καθώς και της επίσπευσης των διοικητικών διαδικασιών για τον χαρακτηρισμό των δασικών περιοχών, ώστε να δημιουργείται ασφάλεια στους κάθε λογής επενδυτές σε σχέση με τον δασικό ή μη...
χαρακτήρα μιας έκτασης. Η συνέχεια στη διοικητική δράση και «η καθαρή στάση των δασικών υπηρεσιών αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός ασφαλούς επενδυτικού περιβάλλοντος σε περιόδους αναπτυξιακής αναιμίας» δήλωσε ο Απόστολος Παπατόλιας.
Από την πλευρά της η κα Δημητρακοπούλου τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η κωδικοποίηση των διοικητικών σταδίων που αφορούν στη διευθέτηση των δασικών υποθέσεων, ώστε να γνωρίζει ο πολίτης εκ των προτέρων όλα τα βήματα που απαιτούνται στις συναλλαγές του με τις δασικές υπηρεσίες, σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας και ουσιαστικής ενημέρωσης. Η κα Δημητρακοπούλου ανέφερε ότι έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα για την επιτάχυνση της εκδίκασης των αντιρρήσεων στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων, μέχρι πρότινος όπου εκκρεμούσαν υποθέσεις από το 2003. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.