Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Με αφετηρία και τερματισμό τη Σκόπελο ξεκίνησε ο ΧΧΙΙ Ιστιοπλοϊκός αγώνας

Ξεκίνησε πριν από λίγο από το λιμάνι της Σκοπέλου ο ΧΧΙΙ Αγώνας Βορείων Σποράδων που οργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βόλου Ανοικτής Θαλάσσης.
Οι συμμετοχές των σκαφών είναι πάνω από 35 των κατηγοριών ORC CLUB & ORC INTERNATIONAL.
Τα σκάφη με τα πληρώματά τους θα διανυκτερεύσουν στη πανέμορφη και γνωστή σε όλους τους ιστιοπλόους Στενή Βάλα της Αλοννήσου και αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν για τη Σκόπελο όπου και θα τερματίσουν.
Ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου συμμετέχει με το σκάφος «Κουρσάρος» το οποίο έχει κυβερνήτη τον Βαγγέλη Δρόσο και πλήρωμα τους Κοχύλη Χαρ., Σκούρα Κωνστ., Σκούρα Τριαντ. και Ελένη Λιασκοβίτη. Mε τα χρώματα της Σκοπέλου συμμετέχει επίσης και το σκάφος «Γλάρος Κ» με κυβερνήτη τον Σπύρο Κοσμά και πλήρωμα τους Βάσω Κοσμά, Ελένη Κοσμά και Βαγγέλη Κοχύλη.
Το βράδυ της Κυριακής στις 10 μ.μ. στο παλιό λιμάνι θα γίνουν οι απονομές.

2 σχόλια:

  1. Άσπρα καράβια τα όνειρά μας...και με το να βλέπει μόνο κάποιος το λιμάνι μας γεμάτο μ' αυτά τα πανέμορφα καραβάκια νοιώθει καλύτερα. Σήμερα το πρωί τα έβλεπα μέσα από τα μάτια της φίλης μου που μου τα περιέγραφε, δεν είχα την τύχη να είμαι κοντά στο λιμάνι, και τώρα έχω τη χαρά να τα απολαύσω μέσα από τις Βόρειες Σποράδες!
    Καλή επιτυχία σε όλα και ιδιαίτερα στον "Κουρσάρο"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη αρχη Βαγγελη. Δεν το συζητω , εχεις την συμπαρασταση μας ,εσυ και το υπολοιπο πληρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.