Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Κυπελούχος η Σκόπελος στο 11ο τουρνουά

Οι παλαίμαχοι του Α.Ο. Σκοπέλου παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και με μερικούς παίκτες να «οργώνουν» το γήπεδο σαν να μην πέρασε ο χρόνος από πάνω τους, κέρδισαν στον τελικό την πολύ καλή ομάδα των Σοφάδων με 1-0 με γκολ του Δημήτρη Καριοφύλλη, ο οποίος είχε σκοράρει και στον ημιτελικό με τα Τρίκαλα.
Την ομάδα κοουτσάρισε με επιτυχία ο Δημήτρης Καραθανάσης, ο οποίος χρησιμοποίησε όλο το δυναμικό της, κάνοντας αλλαγές και δίνοντας ανάσες σε όσους το χρειάζονταν.
Καλή απόδοση είχαν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν, ξεχώρισε όμως η άμυνα η οποία νομίζουμε ότι έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα και βέβαια ο Δημήτρης Καριοφύλλης με τα δύο γκολ που πέτυχε (ημιτελικός και τελικός).

4 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

    Σας εύχομαι ολόψυχα πάντα επιτυχίες και πάντα νίκες.
    Μακάρι να μας χαρίσετε και στο μέλλον πολλές ακόμα παρόμοιες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.

    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού πρώτα συγχαρώ τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριτές για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους θέλω να σταθώ σε δύο πράγματα.Από το 1992 που ασχολήθηκα με τον Α.Ο. σε διάφορα πόστα μπορεί να έκανα πολλά λάθη αλλά εσκεμμένα ποτέ σας το διαβεβαιώνω ειλικρινά και το ότι η τρέλλα μου το πάθος μου όπως θέλετε πέστε το για τον Α.Ο. ήταν και συνεχίζει να είναι μεγάλη.Ευχαριστώ πολύ.Δ.Καραθανάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ Α.Ο.Σ
    ΦΙΛΙΚΩΤΑΤΑ
    Ν.Γ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.