Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο κ. Ν. Τριανταφύλλου ευχαριστεί την HSW

Επιστολή, για την Ηellenic SeaWays, μας έστειλε ο λιμενικός πράκτορας κ. Ν. Τριανταφύλλου, με την οποία ευχαριστεί -και μέσω της εφημερίδας- την εταιρία για τις μέχρι τώρα προσφορές της. Ο κ. Τριανταφύλλου γράφει:
«Εδώ και πολλά χρόνια κι από την στιγμή που ο αείμνηστος Παντελής Σφηνιάς, δημιούργησε τον ακτοπλοϊκό κολοσσό που τώρα ονομάζεται HELLENIC SEWAYS, αυτή η εταιρεία βρίσκεται πάντα πλάι μας και δίπλα μας, σ΄ ό,τι σχεδόν κι αν της έχει ζητηθεί.
Αισθάνομαι την ανάγκη λοιπόν να ευχαριστήσω κι εγώ δημόσια τον Γενικό Εμπορικό Διευθυντή κ. Κάτσαρη Βασίλη καθώς επίσης και όλα τα υπόλοιπα στελέχη του εκάστοτε Δ.Σ της εταιρείας μας, για την αμέριστη προσφορά και βοήθειά τους.
Είναι πολλές οι φορές που με γραπτά αιτήματά μου, έχουμε χορηγήσει εκπτώσεις σε Αθλητικά Σωματεία (Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΣΟΦΑΔΩΝ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Α.Ο. ΓΛΩΣΣΑΣ και Α.Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ κ.λ.π της τάξεως του 30% και του 50% ) σε σχολεία του...
νησιού μας (Νέου Κλήματος και Γλώσσας 20% - 30% ) καθώς επίσης και σ΄ όσα ακόμα επισκέπτονται την όμορφη Σκόπελο, στο Κ.Α.Π.Η του νησιού μας καθώς και άλλων περιοχών της Ελλάδας που έρχονται για ν΄ απολαύσουν τις διακοπές τους ( 20% - 30% ), σε κοινωφελή ιδρύματα και ομάδες που σκοπό δράσης έχουν τον εθελοντισμό και την προβολή του τόπου μας (ΙΔΡΥΜΑ ΣΠΟΡΑΔΕΣ κ.λ.π), σε φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις και σε πολλά άλλα γκρουπ που ανά διαστήματα γνωρίζουν από κοντά τις όμορφες και καταπράσινες περιοχές μας.
Πολλά καλά έχουν ειπωθεί για τις υπηρεσίες της εταιρείας μας. Πολλές θετικά σχόλια έχουν ακουστεί και γραφεί κατά καιρούς χωρίς να λείπουν βέβαια και οι αρνητικές τοποθετήσεις και κριτικές. Κριτικές που αφορούν την συχνότητα των δρομολογίων περισσότερο και λιγότερο την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Θα πρέπει να καταλάβουμε όμως πως οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες. Η κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, έχει ως στόχο την επιβίωσή της στην εκάστοτε αγορά που δρα επαγγελματικά, με τον σωστότερο και καλύτερο τρόπο. Επειδή όμως κι εγώ είμαι ένα γρανάζι του τροχού της, γνωρίζω πως πάντα ήταν και είναι ανοιχτή στον διάλογο και στις προτάσεις για την καλυτέρευση των υπηρεσιών, των δρομολογίων και οτιδήποτε έχει να κάνει με τις παροχές.
Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και με τη συνεργασία όλων. Πιστεύω πως όλοι θέλουμε να νοιώθουμε την σιγουριά και την ασφάλεια των σκαφών που δρομολογεί η HELLENIC SEAWAYS στα νησιά μας. Αυτή η εταιρεία, βρίσκεται κοντά μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, δεν έρχεται απλά «για να μας πιει το αίμα» όπως λέμε στην καθομιλουμένη και έχοντας πάντα υψηλό το φρόνημα των παροχών προς τον ταξιδιώτη!
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω κι όλους όσους στηρίζουν ανελλιπώς αυτή την εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξής της στις Βορ. Σποράδες.
Με εκτίμηση
Νίκος Τριανταφύλλου
Λιμενικός Πράκτορας
HELLENIC SEAWAYS
Γλώσσα Σκοπέλου»

3 σχόλια:

  1. Δείτε 3-4 ειδήσεις παρακάτω το " Ξαφνικά Αγνώντας". Ευχαριστούμε και μεις οι υπόλοιποι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ HSW.ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΓΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΒΟΛΟ.ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ;ΟΧΙ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.ΜΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κείμενο αυτό δεν το έγραψα για να ανοίξω διάλογο με τους φίλους αναγνώστες του blog , παρά για να γνωρίζουν όλοι πως η εταιρεία μέσα στα πλαίσια της δραστηριοποίησής της στα νησιά μας , κάνει προσφορές και χορηγίες που ίσως πολλοί να μην ξέρουν . Σίγουρα όλα δεν είναι ρόδινα , σίγουρα όλοι δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένοι . Σίγουρα όλοι έχουν δίκιο απ΄ την μεριά τους και δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς αυτό. Το παρελθόν είναι πίσω μας , το παρόν βρίσκεται εδώ και το μέλλον είναι μπροστά μας. Ας μην κολλάμε σ΄ αυτά λοιπόν. Υπάρχουν πολλά που μέσα σε λίγες γραμμές , δεν μπορεί να γραφούν. Γι΄ αυτό θα ήθελα να κλείσω αυτό το θέμα , δίχως να δημιουργηθούν οποιεσδήποτε εντυπώσεις , θετικές ή αρνητικές.
    Και πάλι σας ευχαριστώ ,
    φιλικά ,
    Νίκος Τριανταφύλλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή