Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Σε κίνδυνο η χλωρίδα και η πανίδα στα Γιούρα Αλοννήσου λόγω υπερβόσκησης

«Για αύξηση του πληθυσμού των ημίαιμων αιγών σε ανησυχητικό βαθμό με αποτέλεσμα την υπερβόσκηση και ερημοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος και την καταστροφή της χλωρίδας» κάνει λόγο ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλοννήσου σε έγραφό του προς κάθε αρμόδιο και ζητεί να σταλεί κατάλληλος υπάλληλος με τις απαραίτητες γνώσεις, ούτως ώστε να συμβάλει, μαζί με τους κυνηγούς - μέλη του Συλλόγου Αλοννήσου, αλλά και άλλων κυνηγετικών συλλόγων, στη θήρευση ικανού αριθμου αιγών, ώστε να επανέλθει η ισορροπία του εκεί περιβάλλοντος.

Όπως σημειώνεται στο έγγραφο «η θήρευση θα γίνει στην ελεγχόμενη κυνηγετική περιοχή της νήσου Γιούρα και οι κυνηγετικοί σύλλογοι θα επωμιστούν τα έξοδα, αλλά και την προσωπική εργασία, όπου χρειάζεται για την συντήρηση την εγκαταστάσεων

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.