Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πέτρος Βαφίνης: Η άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου να χορηγείται και σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου

Π. ΒΑΦΙΝΗΣ
Δήμαρχος Αλοννήσου
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην ίδρυση και λειτουργία Υδατοδρομίων στη χώρα μας. Τόσο οι δύο εταιρείες που θα φέρουν τα υδροπλάνα, όσο και οι φορείς με τους οποίους θα συνεργαστούν (Λιμενικά Ταμεία και δήμοι), διατυπώνουν απόψεις και εκφράζουν την αντίθεσή τους με το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί, το οποίο περιορίζει την επιχειρηματικότητα και βάζει το κράτος ρυθμιστή της κατάστασης.

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πέτρος Βαφίνης με έγγραφό του προς το ΥΠΟΜΕΔΙ και τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη προτείνει:
«η άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου να χορηγείται στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού και νομικά πρόσωπα ΔΔ, καθώς και σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου
Το αιτιολογικό του Δημάρχου Αλοννήσου είναι ότι «τα δημοτικά λιμενικά ταμεία της χώρας μας, ως επί το πλείστον νεοσύστατα πρόσωπα, αδυνατούν, λόγω έλλειψης προσωπικού και περιορισμένων χρηματικών πόρων, να κατασκευάσουν και να λειτουργήσουν τα υδατοδρόμια

Το έγγραφο του Δημάρχου προς τον υπουργό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.