Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Έκθεση Σκιαθιτών ζωγράφων

Εγκαίνια της Έκθεσης: 
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016, 7:00μμ.

Ο Πολιτιστικός –  Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σκιαθιτών «Οι Δύο Αλέξανδροι» διοργανώνει Έκθεση Σκιαθιτών ζωγράφων, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου, στο Μπούρτζι. Η διάρκεια της Έκθεσης θα είναι από τις 10.9.2016 ως τις 18.9.2016, από τις 7:00 ως τις 10:00μμ.

Η Έκθεση αφιερώνεται στον Σκιαθίτη ποιητή Ζήση Οικονόμου (1911-2005), σε μια ωραία συνάντηση της Ζωγραφικής με την Ποίηση. Θέμα της Έκθεσης είναι ο τίτλος της βραβευμένης από την Ακαδημία Αθηνών οιητικής συλλογής του Ζήση Οικονόμου,  «Αιθρία Σιγή».

Το πανέμορφο νησί της Σκιάθου εμπνέει την καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία και αποτελεί τη γενέτειρα πολλών και σπουδαίων καλλιτεχνών. Στόχος του Συλλόγου είναι η διοργάνωση κι άλλων εκθέσεων Σκιαθιτών ζωγράφων για τη θερινή περίοδο του 2017.

Συμμετέχουν με έργα τους οι: Αθανασία Αρμαμέντου, Απόστολος Καρδέλης, Βούλα Κουτούμπα, Κώστας Κουτούμπας, Ειρήνη Μέισον, Γιάννης Μιτζέλος, Γιώργος Πασχάλης, Γκέιλ Σταθάκη, Νατάσα Χριστέλη.

Ποιήματα του Ζήση Οικονόμου απαγγέλλει η φιλόλογος Φιλίτσα Βερβέρη.
Πιάνο: Μαριάννα Ρηγανά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.