Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Το πρόβλημα της πλαστικής σακούλας στην Ελλάδα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΟΛΠ

Παράδειγμα η Αλόννησος

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, η MOm και το Ίδρυμα Thalassa διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα “Το πρόβλημα της πλαστικής σακούλας στην Ελλάδα”, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 10 π.μ., στο Μέγαρο ΟΛΠ, ακτή Μιαούλη 10.

Η εκδήλωση υλοποιείται με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του προγράμματος “Αλόννησος χωρίς πλαστικές σακούλες”.

Θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν οι Ιωάννης Τσιρώνης, Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θοδωρής Δρίτσας, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής tbc, Κώστας Απόδιακος, Ίδρυμα Thalassa, Ελένη Τούντα, MOm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, Ευάγγελος Κουκιάσας, Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, Πέτρος Βαφίνης, Δήμαρχος Αλοννήσου.

Για το έργο «Αλόννησος χωρίς πλαστικές σακούλες» θα μιλήσουν οι Ελένη Τούντα/ Πάνος Δενδρινός και Χριστίνα Γαρουφαλιά, ενώ στο στρογγυλό τραπέζι, στην ενότητα “παραδείγματα καλών πρακτικών” θα παραβρεθεί μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

1 σχόλιο:

  1. Για να μην χρησιμοποιητε η πλαστικη σακουλα θα πρεπει να αντικατασταθη απο χαρτινη πχ ( απο ανακυκλωσιμο χαρτι) αλλιως θα μεινη στα λογια η μη χρηση της πλαστικης σακουλας οπως εχει γινη και στην Αλοννησο,εαν μεινετε 5 λεπτα στη εισοδο απο ενα σουπερ μαρκετ θα δειτε οτι το 50% των πελατων βγαινουν εχοντας τα ψωνια σε πλαστικες σακουλες ( ειτε τις εχουν μαζι τους τις πλαστικες ειτε μη εχοντας σακουλα αναγκαστικα τα βαζουν σε πλαστικη). δεν μιλαμε σε αλλα καταστηματα (φουρνους, εμπορικα κλπ η χρηση ειναι 80% πλαστικη).Αρα χωρις να αντικατασταθη η πλαστικη με αλλη σακουλα, ολα εχουν μεινη στα λογια.
    (στο Βελγιο που ημουν πριν 15 χρονια υπηρχαν μονο χαρτινες σακουλες παντως μεγεθους και αντοχης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.