Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση - Κάλεσμα του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και της Επιτροπής Αγώνα ΠΑΜΕ-Ο.Τ.Α

Το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Μαγνησίας και η Επιτροπή Αγώνα ΠΑΜΕ-Ο.Τ.Α με ανακοίνωσή τους καλούν τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενους να δώσουν αγωνιστικό παρόν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί, στα Δικαστήρια, διεκδικώντας την δίκαιη και άμεση επαναπρόσληψη της συνδικαλίστριας Χρυσούλας Τασολάμπρου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:


ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/09/2016
ΣΤΙΣ 09.00 ΤΟ ΠΡΩΙ  ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Συνάδελφοι-σσες,

Το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Μαγνησίας και η Επιτροπή Αγώνα ΠΑΜΕ-Ο.Τ.Α τάσσονται αλληλέγγυα στο πλευρό της συνδικαλίστριας Χρυσούλας Τασολάμπρου η οποία είναι ταμίας της Διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου και αντιπρόσωπος του Επιχειρησιακού Σωματείου της ΒΕΜΕΚΕΠ σε Ε.Κ.Β. και Π.Ο.Ε.Μ. και η οποία απολύθηκε από την εταιρεία ΒΕΜΕΚΕΠ λόγω της συνδικαλιστικής της δράσης.   

Καλούμε τους εργαζόμενους την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης στο δικαστήριο του Βόλου, να καταδικάσουν αποφασιστικά την συνδικαλιστική απόλυση. Nα δώσουν αγωνιστικό παρόν, διεκδικώντας την δίκαιη και άμεση επαναπρόσληψή της. 

Στο πρόσωπο της συνδικαλίστριας Χρυσούλας Τασολάμπρου η εργοδοσία διώκει το δικαίωμα να συνδικαλίζεσαι, να αγωνίζεσαι για καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας, να απεργείς, να οργανώνεις την πάλη των συναδέλφων σου, να διεκδικείς τα δικαιώματά σου. Διώκει το δικαίωμα να παλεύεις για να ανατραπούν οι αντεργατικές επιλογές εργοδοσίας και κυβέρνησης που σε καταδικάζουν στην φτώχεια και στην ανέχεια. 

Αυτήν την περίοδο που η κυβέρνηση-εργοδοσία-ΕΕ ετοιμάζουν χτύπημα στον συνδικαλιστικό νόμο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, είναι επιτακτική η ανάγκη να μην περάσει καμιά απόλυση συνδικαλιστή. Να μην περάσει η διάλυση των εργασιακών σχέσεων εργασίας.

Η επίθεση απέναντι στη συνδικαλίστρια Χ.Τασολάμπρου και η απόλυσή της, είναι επίθεση στα σωματεία - συνδικάτα, της δράσης που αναπτύσσουν στους χώρους δουλειάς, είναι επίθεση απέναντι στο δικαίωμα των εργαζομένων να αγωνίζονται και να διεκδικούν
Για το δικαίωμα στη δουλειά, καθώς επίσης και το δικαίωμα της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης, προστασίας και διεκδίκησης μιας ζωής με αξιοπρέπεια, που είναι αδιαπραγμάτευτα, όλοι οι εργαζόμενοι, στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα μια γροθιά, να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στην εργοδοσία, να βάλουμε εμπόδια στις αντεργατικές μεθοδεύσεις της, που σφαγιάζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων.


ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.