Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Απάντηση του Σωματείου Οικοδόμων Σκοπέλου

στην επιστολή του κ. Μπακόπουλου (κλικ)

Στις 20 Σεπτεμβριου 2016 στην αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων του Δήμου Σκοπέλου, το Σωματείο Οικοδόμων,  μέσω του προέδρου του κ. Σπύρου Πατσή έκανε ερώτηση προς τον Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Χρήστο Βασιλούδη για ενημέρωση, εάν τηρούνται τα συμφωνηθέντα, με βάση τα οποία έγινε η ανάληψη των έργων και μάλιστα με απευθείας ανάθεση. 

Αντί για ενημέρωση, δεχτήκαμε μια χυδαία επίθεση μέσω της εφημερίδας Βόρειες Σποράδες, από τον εργολάβο κ. Χρήστο Μπακόπουλο, ο οποίος προσπάθησε  να τρομοκρατήσει τη διοίκηση του Σωματείου, κάνοντας προσωπική συκοφαντική επίθεση στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Σωματείου. 

Κύριε Μπακόπουλε, πολλοί κατά το παρελθόν προσπάθησαν να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν το Σωματείο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Εμείς εκπροσωπούμε τους οικοδόμους της Σκοπέλου και θεωρούμε αυτονόητο το ενδιαφέρον του Σωματείου για τις εργασιακές σχέσεις και τις συνθήκες εργασίας.

Η ιστορία και οι αγώνες του Σωματείου για ταξική και κοινωνική ευημερία είναι γνωστοί σε όλους και δεν αμαυρώνονται από κανέναν και μάλιστα από άτομα που ήταν απέναντι σε αυτούς τους αγώνες μας. 


Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας. 

Όποιος σταθεί εμπόδιο, θα μας βρει απέναντί του.

Το Δ.Σ.
του Σωματείου Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.