Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

«Αλόννησος χωρίς πλαστικές σακούλες» / Ημερίδα ενημέρωσης στον Πειραιά

Ημερίδα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος της Αλοννήσου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο Πέτρο  Βαφίνη, το Ίδρυμα Thalassa, το Δικτύο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και η Εταιρεία για τη Μελέτη και την Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας (MOm) στον ΟΛΠ (κλικ), η οποία είχε  σκοπό να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τους οικολογικούς κινδύνους που ενέχει η εκτεταμένη χρήση της πλαστικής σακούλας και να αναδείξει την πρωτοβουλία των πολιτών της Αλοννήσου με το πρόγραμμα «Αλόννησος χωρίς πλαστικές σακούλες» που υλοποιήθηκε από τους πιο πάνω φορείς. 

Οι κάτοικοι του νησιού, στηρίζοντας σθεναρά το πρόγραμμα και με τη μέγιστη αρωγή του Δήμου Αλοννήσου, πέτυχαν να καταστήσουν την Αλόννησο, την πρώτη περιοχή στην Ελλάδα που κατήργησε οριστικά τη χρήση της πλαστικής σακούλας.

Στην Ημερίδα παρευρέθηκε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δήλωσε ότι: «Η Κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζουν τις δράσεις και τις προσπάθειες που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη του πλούσιου οικοσυστήματος του τόπου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.