Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Χρυσό μετάλλιο έφερε στη Σκιάθο η Μαρία Διολέττα

Χάλκινο η Βάσσια Ναταλία

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το 2ο αγωνιστικό φεστιβάλ TAE-KWON-DO «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», στο οποίο έλαβαν μέρος αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Στη διοργάνωση συμμετείχε ο νεοσύστατος σύλλογος TAE - KWON - DO «Παλμός» Σκιάθου με τους παρακάτω αθλητές:
ΜΙΤΖΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΟΤΣΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΑΓΔΑ, ΔΙΟΛΕΤΤΑ ΚΩΝ/ΝΑ, ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΟΦΙΑ, ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΒΙΟΛΕΤΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΚΟΨΙΔΑΚΗ ΕΥΗ, ΒΑΣΣΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΑΡΜΑΜΕΝΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΔΙΟΛΕΤΤΑ ΜΑΡΙΑ
Η παρουσία όλων των αθλητών του Συλλόγου ήταν εντυπωσιακή. Παρότι ο σύλλογος έχει μικρή χρονική διάρκεια λειτουργίας και για τους μικρούς αθλητές ήταν  η πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημους αγώνες, κατάφεραν να δείξουν την άψογη τεχνική κατάρτιση και την σοβαρή και συστηματική δουλειά που γίνεται μαζί με την προπονήτρια τους την κα Κωνσταντίνα Τσότσου.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στις: Διολέττα Μαρία και Βάσσια Ναταλία, οι οποίες κατέκτησαν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα, αποδεικνύοντας ότι ο συνδυασμός της σωστής προετοιμασίας με την προπονήτρια τους  και το ταλέντο τους, βάζει δυναμικά το σύλλογό μας στο χώρο του TAE - KWON - DO.
Σε αυτή την  προσπάθεια πολύτιμη είναι η βοήθεια των γονέων αλλά και η στήριξη όλων των Σκιαθιτών στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο σύλλογος.

Το Δ.Σ του συλλόγου ΠΑΛΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ευχαριστεί τα παιδιά και την προπονήτρια τους για την άψογη εμφάνισή τους και τους εύχεται καλή δύναμη καθώς αυτή είναι μόνο η αρχή για μια σειρά από νίκες και διακρίσεις.

Ο Πρόεδρος                                                       
Παρασκευάς Τελλίδης  

Η Γραμματέας
Πόλυ Κουτσίκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.