Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η Σκιάθος στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ

Συνεχίζεται με επιτυχία η διεθνής τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Bερολίνο, η οποία θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014. Στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ανάμεσα στους Έλληνες συνεκθέτες και σε ειδικό χώρο φιλοξενείται και ο Δήμος Σκιάθου, που για πολλοστή χρονιά συμμετέχει στην συγκεκριμένη τουριστική έκθεση, με ξενόγλωσσο οπτικοακουστικό υλικό, φυλλάδια και αναμνηστικά δώρα με τις ομορφιές του νησιού.
Στο περίπτερο βρίσκονται ο κ. Αργύρης Μεργιάς (υπεύθυνος προβολής τουριστικής ανάπτυξης Δήμου Σκιάθου) αλλά και επιχειρηματίες του νησιού, όπως o κ. Αριστείδης Δερβένης (Skiathos Palace Hotel), ο κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου (Dolphin travel agency), ο κ. Στέργιος Στερεόπουλος (Gats Travel), η κα Βάντα Καλλίκη (Vanda Travel), ο κ. Στέφανος Μαιμανάκος (Villa Karina) και πραγματοποιούν επαφές με παράγοντες του τουρισμού. 

Όπως ανάφερε εκπρόσωπος της TUI τα πρώτα στοιχεία του 2014 είναι αισιόδοξα, ενώ είναι απίστευτα θετικό το ενδιαφέρον που εμφανίζει για τους Γερμανούς ως...
τουριστικός προορισμός το νησί της Σκιάθου.

Eυχάριστη έκπληξη ήταν η επίσκεψη στο περίπτερο της Σκιάθου του Γερμανού Υφυπουργού Αναπτυξιακής Συνεργασίας, κ. Χανς - Γιοακίμ Φούχτελ. Ο κ. Φούχτελ έχει δηλώσει εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της Ελλάδος, καθώς και την πρόθεσή του να επισκεφθεί άμεσα το νησί του Παπαδιαμάντη.

Η Υπουργός Toυρισμού κα Όλγα  Κεφαλογιάννη επισκέφτηκε  το περίπτερο της Σκιάθου μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πάνο Λειβαδά και συνομίλησε με επιχειρηματίες του νησιού. Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί του Αγίου των Γραμμάτων έδειξε και η ειδική επιτροπή Θρησκευτικού Τουρισμού της Αρχιεπισκοπής. (κλικ)

Ο Δήμος Σκιάθου  οι επιχειρηματίες και ξενοδόχοι του νησιού συνεχίζουν δυναμικά και ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη μεγάλη διεθνή τουριστική Έκθεση Mitt στην Μόσχα της Ρωσίας 19-22 Μαρτίου.

Λάμπρος Σανιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.