Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η Σκιάθος στη Διεθνή Έκθεση Toυρισμού ITB στο Βερολίνο

O Πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου
Θρησκευτικού Τουρισμού στο περίπτερο του νησιού

Ο κ. Αριστείδης Δερβένης υποδέχτηκε
στο περίπτερο της Σκιάθου τον
Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δωδώνης
κ. Χρυσόστομο, πρόεδρο του συνοδικού
γραφείου Θρησκευτικού τουρισμού.
Στη φώτο και ο κ. Στέφανος Μαιμανάκος.
Ξεκίνησε  με  επιτυχία την Τετάρτη 5 Μαρτίου η διεθνής τουριστική έκθεση ΙΤΒ στο Bερολίνο, η οποία θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014. Για πολλοστή χρονιά συμμετέχει ο Δήμος Σκιάθου με δικό του περίπτερο, έχοντας ως στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων τουριστών στη διάρκεια της νέας σεζόν αξιοποιώντας τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς με τις νέες απευθείας πτήσεις από γερμανικές πόλεις (Μόναχο) προς τον διεθνή αερολιμένα Σκιάθου JSI «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Αντιπροσωπεία του Δήμου Σκιάθου, αλλά και επιχειρηματίες του νησιού βρίσκονται στο Βερολίνο και πραγματοποιούν επαφές με παράγοντες του τουρισμού καθώς και με μέλη του ειδικού Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων και Θρησκευτικού Τουρισμού.

Τον Πρόεδρο της ειδικης συνοδικής επιτροπής Θρησκευτικού 
Τουρισμού της Αρχιεπισκοπής, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο καλωσόρισε στο περίπτερο της Σκιάθου ο Αριστείδης  Δερβένης, απο το ξενοδοχείο Skiathos Palace, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον των ξενοδόχων και τουριστικών πρακτόρων του νησιού για στοχευμένες δράσεις στο άμεσο μέλλον για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως αυτή του Θρησκευτικού Τουρισμού και των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων και εκδρομών στο νησί της Σκιάθου.

Λάμπρος Σανιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.