Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο Πολιτιστικός Γλώσσας τιμά την Ημέρα της Γυναίκας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας, τιμώντας την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, προσκαλεί τις γυναίκες μέλη και φίλες του Συλλόγου, το Σάββατο 8 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο καφέ  “ΠΛΑΤΕΙΑ’’, στην κεντρική πλατεία του χωριού, σε μια  ευχάριστη και όμορφη βραδιά με προβολή της ταινίας “Το λουλούδι της ερήμου’’ και συζήτηση που θα ακολουθήσει για την προσφορά της γυναίκας στην κοινωνία.
  • Είσοδος ελεύθερη με προσφορά ποτού στις παρευρισκόμενες κυρίες.
Τακτική Γενική Συνέλευση

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας, σύμφωνα με το καταστατικό του (άρθρο 12) προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου και ώρα 17:30 στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Γλώσσας, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα:


1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.
2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.
3. Διενέργεια εκλογών για την διετία 2014-2015.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Κυριακή 2  Απριλίου 2014, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, και με τα ίδια θέματα.

Η συμμετοχή των μελών στη Γ.Σ. και στα όργανα του συλλόγου είναι δικαίωμα και υποχρέωση ώστε να συμβάλουμε στην προαγωγή και στην πραγματοποίηση των σκοπών του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.