Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστεί και εύχεται...

Με αφορμή το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις ομάδες ποδοσφαίρου και βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους για την παρουσία τους στα γήπεδα και τη συμπαράστασή τους στην ομάδα, τις αθλήτριες και τους αθλητές για τις αθλητικές τους επιδόσεις, αλλά και για το "ευ αγωνίζεσθαι" που επέδειξαν όλη τη χρονιά, τον γιατρό  - διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου Γιώργο Τριανταφύλλου, που παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας, τους φυσιοθεραπευτές Ανδρομάχη και Νίκο που αφιλοκερδώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κάθε αγώνα και όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα.

Τέλος εύχεται και ελπίζει η νέα δημοτική αρχή, που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου, να βρεθεί κοντά στις ομάδες μας, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον αθλητισμό και τη νεολαία του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.