Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Στην Αράχωβα ανηφόρισε και φέτος η Αλόννησος

Με στόχο να "συναντήσει" τους χειμερινούς επισκέπτες της κοσμικής Αράχωβας, η Αλόννησος έδωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ένα δυναμικό "παρών" για να θυμίσει στους θιασώτες του γνωστού Πολυχώρου "Εμπορικό" στο Λειβάδι ότι το καλοκαίρι έρχεται και το νησί των Σποράδων είναι έτοιμο και φέτος να υποδεχθεί τους φίλους της θάλασσας, του περιπάτου, της φύσης και του καλού φαγητού.

Όλα τα σημεία του δημοφιλούς  Πολυχώρου δίπλα στο χιονοδρομκό κέντρο, που λειτουργεί σχεδόν σε 24ωρη βάση και περιλαμβάνει αίθουσες καφέ, εστιατορίου και club, διακοσμήθηκαν με έντυπο υλικό του νησιού ενώ...
προσφέρθηκαν στους θαμώνες τοπικές λιχουδιές για μια συνολική "γνωριμία" με τον προορισμό.

Η πρωτότυπη ενέργεια, που είχε επαναληφθεί και πέρυσι με επιτυχία, οργανώθηκε από το Δήμο Αλοννήσου σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων MTC GROUP που έχει αναλάβει τα θέματα τουριστικού μάρκετινγκ και προβολής του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.