Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Περιμένοντας την Υπέρβαση…

Την Υπέρβαση από κάποιον από τους μέχρι τώρα υποψήφιους ή από έναν άλλον, που πιθανόν να δηλώσει ότι "κατέρχεται", περιμένουν οι Σκοπελίτες για να αποφασίσουν ποιον θα επιλέξουν για  να είναι ο δήμαρχος της επόμενης πενταετίας.
Οι δημότες της Σκοπέλου αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να κρίνουν, να κοσκινίσουν και μετά να ψηφίσουν τον επικεφαλής, αλλά και τους υποψήφιους που θα τον πλαισιώσουν και η Υπέρβαση που περιμένουν αφορά στα πρόσωπα, στο "φρέσκο" και ρεαλιστικό πρόγραμμα, αλλά και στην ειλικρίνεια του υποψήφιου, η οποία πρέπει να εκπέμπεται όταν βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον πιθανό ψηφοφόρο του.
«Καλός αυτός ή αυτή για δήμαρχος, αλλά να δούμε και τι άνθρωποι θα είναι μαζί» μου λένε και δεν έχω παρά να συμφωνήσω.
Πάντως, αν οι πληροφορίες είναι σωστές οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα είναι 4 (!), πολλοί για έναν τόπο σαν τη Σκόπελο και προβλέπεται να γίνει μάχη για το που θα πάνε οι καλύτεροι. Μέσα στους 4 υποψήφιους δεν συμπεριλαμβάνεται υποψήφιος από την "Κίνηση" (*), αφού όλα δείχνουν ότι αυτή η καλή, κατ΄αρχήν, ιδέα δεν έτυχε αποδοχής ή δεν έφθανε ο χρόνος για να ωριμάσει και οσονούπω θα υπάρξει αποδέσμευση του όποιου δυναμικού της…

(*) Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, τα ίδια θα λέω και εγώ για εσάς…

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.