Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Σκόπελος / Μια "γουρούνα" "κολύμπησε" 60 ναυτικά μίλια!

Εθελοντές διασώστες της Οκτωνιάς σώζουν τον παράξενο ναυαγό!
Εξήντα ναυτικά μίλια μακριά και συγκεκριμένα στην παραλία Γράβες της Οκτωνιάς βρέθηκε μια “γουρούνα” από τις δεκάδες που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά που δημιούργησε η πρωτόγνωρη καταιγίδα της 22ας Σεπτεμβρίου.

Όπως μας πληροφορεί το eviakosmos.gr:

«(…) Μία εξ αυτών κατάφερε να σταθεί στην επιφάνεια, περιπλανήθηκε στο Αιγαίο για 14 ημέρες, αλλά τα κύματα την οδήγησαν στην παραλία Γράβες της Οκτωνιάς.
Μέλη της Ομάδας Οκτωνίας ενημερώθηκαν για την έλευση του "παράξενου ναυαγού", πήγαν στο σημείο, τον περισυνέλεξαν, και τον μετάφεραν στο χωριό.
Παράλληλα ενημέρωσαν την Αστυνομία και το Λιμενικό για το συμβάν, ενώ επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη της ο οποίος έμεινε έκπληκτος για την τεράστια θαλάσσια διαδρομή που κατάφερε να διανύσει η τετράτροχη γουρούνα του.

Η γουρούνα, οποία κολύμπησε μονάχη της 60 ναυτικά μίλια μέχρι να φτάσει εδώ, πιθανόν να γνώριζε ότι οι εθελοντές διασώστες της Οκτωνιάς θα της έδιναν μία χείρα βοηθείας για να μην βρεθεί στον πάτο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.