Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Σκόπελος / Αρχίζει το μάτς;

"Βούρκος" ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου!
«Να κάνουμε τις προπονήσεις μας στο Έλιος» είναι μια άποψη,
που αντικρούεται από το κόστος μεταφοράς τόσων ποδοσφαιριστών,
αλλά και το όχι κατάλληλο, για μερικούς, γήπεδο στο Ν. Κλήμα
«Δεν έδειξε ενδιαφέρον για το γήπεδο και τις καταστροφές του
η δημοτική αρχή του νησιού» είναι η off the record άποψη αρκετών
Ενώ από την Ε.Π.Σ.Θ. αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Α' και Β' κατηγορίας και το “εναρκτήριο λάκτισμα” των πρωταθλημάτων θα δοθεί το Σαββατοκύριακο 31 Οκτώβρη - 1 Νοέμβρη σε όλη τη Μαγνησία, εδώ στη Σκόπελο, μετά την πρόσφατη θεομηνία και τις καταστροφές της 23ης Σεπτέμβρη, τα σχέδια ανατράπηκαν και αυτή η ημερομηνία φαντάζει αρκετά κοντινή, όσο δουλειά και αν γίνει το διάστημα που απομένει.

Η ομάδα ποδοσφαίρου είχε αρχίσει την προετοιμασία της από...
τις αρχές του περασμένου μήνα και  όλα πήγαιναν καλά με τη αισιοδοξία να περισσεύει, ήρθε η πλημμύρα που τα άλλαξε όλα.

Το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις κυριολεκτικά καταστράφηκαν και διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι σήκωσαν τα μανίκια, προσπαθώντας να απομακρύνουν τόνους λάσπη από τα αποδυτήρια, τις εγκαταστάσεις και τον στίβο και σε ένα σημείο τα έχουν καταφέρει.

Το πρόβλημα όμως, που για μερικούς θεωρείται αξεπέραστο, είναι το “χόρτο” του αγωνιστικού χώρου, το οποίο έχει σκεπαστεί με 15 πόντους λάσπη, ανακατεμένη με "ύποπτα" φερτά υλικά από τα γύρω ρέματα και πολύ πιθανόν, στο εγγύς μέλλον, με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και τις συχνές προπονήσεις, αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει βοηθητικό γήπεδο, ο αγωνιστικός χώρος να κριθεί ακατάλληλος και η αντικατάσταση του χλοοτάπητα να θεωρηθεί επιβεβλημένη μεν, με υψηλό κόστος δε.

Στο ανεπίσημο ρεπορτάζ που έγινε γι’ αυτό το θέμα οι απόψεις που επικρατούν είναι δύο. Η πρώτη, στην οποία συμφωνούμε και εμείς είναι ότι η Πολιτεία, η τοπική Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη να παρέχει στους κατοίκους ενός τόπου, εκτός των άλλων και χώρους άθλησης για τη νεολαία. Η δεύτερη, λέει ότι ο Σύλλογος αφού θέλει να αθληθεί και να αγωνιστεί σε πρωταθλήματα πρέπει να βρει και να συντηρήσει τους αθλητικούς χώρους και τα γήπεδά του με δικά του χρήματα.

Πάντως όποια άποψη και αν επικρατήσει, το δημοτικό στάδιο χρειάζεται να γίνει από την αρχή, με ένα κόστος που υπολογίζεται ότι θα είναι υψηλό και ευχή όλων είναι να μπορέσει να βρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.