Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Γυμνάσιο - Λύκειο Αλοννήσου

Για δεύτερη χρονιά διεξήχθη και φέτος η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015. Η ημέρα αυτή, η οποία καθιερώθηκε πέρυσι να εορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου, είχε φέτος θεματικό άξονα:
«Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».
Στα πλαίσια του εορτασμού της 2ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο - Λύκειο Αλοννήσου αθλητικές δραστηριότητες, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου. Υπεύθυνος της διοργάνωσης ήταν ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Ν. Νιάφας.

Διεξήχθησαν αγώνες στα ομαδικά...
αθλήματα: πετοσφαίριση (βόλεϋ) και επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ), καθώς και στα ατομικά αγωνίσματα στίβου: άλμα εις μήκος, άλμα εις ύψος, σφαιροβολία και αγώνας ταχύτητας 50 μέτρων.

Σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις σε όλα τα αθλήματα, αυτό όμως που κυριάρχησε μεταξύ των μαθητών ήταν η χαρά της συμμετοχής, της προσπάθειας και της ευγενούς άμιλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.