Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σκόπελος / Πολιτιστικός οργασμός στον "Ορφέα"

Ο Τάκης Μόσχος και ένα μέρος της θεατρικής ομάδας
σε ώρα μελέτης σεναρίου
Μέσα στην απομόνωση του χειμώνα, που την βιώνουν όλοι οι νησιώτες, όταν σβήνουν “τα φώτα του καλοκαιριού, αλλά και της οικονομικής και κυριότερα, αξιακής κρίσης του καιρού μας, ένα κύτταρο πολιτισμού αντιστέκεται. Εκεί, στον πολύπαθο “Ορφέα”, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, που νιώθουν την άμεση ανάγκη να έρθουν σ’ επαφή με άλλους συνανθρώπους τους, να μιλήσουν, να επικοινωνήσουν, να δημιουργήσουν, να εκφραστούν, να αναδείξουν ταλέντα και ανησυχίες, δημιουργούν θεατρικές ομάδες και με την διδασκαλία και μετέπειτα σκηνοθεσία του Τάκη Μόσχου ανεβάζουν παραστάσεις, που θα τις ζήλευαν τα αστικά κέντρα.

Αυτή τη χρονιά στον “Ορφέα” μελετώνται και οσονούπω θα αρχίσει η διδασκαλία, τρία σενάρια ταυτοχρόνως!
Η ομάδα των "Συμπέθερων"... Με μια πανέμορφη νύφη και
πρώτης τάξεως κομπιναδόρους πεθερούς ο γαμπρός βρέθηκε!
Η φαρσοκωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου «Οι συμπέθεροι από τα Τίρανα», το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη-Ελένης Χαβιαρά «Με δύναμη από την Κηφισιά» και ο μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω».

Ο Τάκης Μόσχος μετά από 15 χρόνια παραμονής του στη...
Σκόπελο και με 5 συνεχόμενες χρονιές να παρουσιάζει με την ΕΘΟΣ επιτυχίες, θέλει και επιμένει να είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, που προσπαθεί κάθε φορά να εφεύρει και να διδάξει διαφορετικά πράγματα…

Όπως λέει κάθε φορά που πιάνουμε κουβέντα “δια την Τέχνην” «Κάθε παράσταση που ανεβαίνει από την ομάδα θέλω να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, πιο σύνθετη και με περισσότερες απαιτήσεις από τη μεριά μας… Επιθυμία μου είναι να έχουμε μια θεατρική ομάδα που θα έχει μια συνεχή αγωνία και αναζήτηση, γιατί αυτό είναι η Τέχνη…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.