Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Σκόπελος / Ερώτημα για κάθε αρμόδιο: Πρέπει να πληρώσουμε άμεσα ή μας καλύπτει κάποια ρύθμιση;

Συν Αθηνά και χείρα κίνει...

Αναγνώστης της εφημερίδας «Βόρειες Σποράδες» γράφει:

«κ. Πούλιο
σας παρακαλώ δημοσιεύστε το ερώτημά μου για κάθε αρμόδιο (Δήμο Σκοπέλου και τοπικούς βουλευτές):

Μετά την πλημμύρα στις 22 Σεπτεμβρίου η Σκόπελος κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Ο Δήμος ζήτησε αναστολή πληρωμής ή μετάθεση των φορολογικών υποχρεώσεων των κατοίκων.

Είχαμε κάποια απάντηση στο θέμα αυτό;

Ήδη χρεώθηκε ο ΕΝΦΙΑ 2015 σε όλους με ημερομηνία πληρωμής 30-10-2015.

Πρέπει να πληρώσουμε άμεσα ή μας καλύπτει κάποια ρύθμιση;»

Αγαπητέ αναγνώστη,

ο Δήμαρχος Σκοπέλου είχε πριν λίγες ημέρες συναντήσεις με σχεδόν τη μισή κυβέρνηση, μεταφέροντας στους υπουργούς το αίτημα - απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για απαλλαγή και όχι αναστολή των πληγέντων από φόρους, ΕΝΦΙΑ, υποχρεώσεις σε ασφαλιστικούς φορείς αλλά και σε δάνεια Τραπεζών για...
δύο χρόνια και στο πλαίσιο αυτό, μετά την επιστροφή του Δημάρχου από την Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του με τη συμμετοχή των επικεφαλής των παρατάξεων Περίσση και Ραμαντάνη, τους οποίους ενημέρωσε σχετικά με τα αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε στην Αθήνα με τους υπουργούς…

Το ρεπορτάζ λέει πως ο Δήμαρχος έλαβε υποσχέσεις από όλους ότι θα κάνουν «το ανθρωπίνως δυνατόν» και αναμένεται μία Κ.Υ.Α. (κοινή υπουργική απόφαση) που θα ρυθμίζει τα τί και τα πώς.

Αν, όμως, μου επιτρέπετε μια γνώμη θα σας (μας) θυμίσω το «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» ή το πιο πρόσφατο «-Άγιε Νικόλα βόηθα με… -Κούνα και ΄συ τα χέρια».

Μήπως, δηλαδή, αντί  να περιμένουμε την συμπόνοια του κάθε υπουργού ή την όποια Κ.Υ.Α., συσπειρωθούμε, αντιδράσουμε και διεκδικήσουμε.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.