Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Δεν έχει αποπληρωθεί ακόμη το περσινό επίδομα θέρμανσης

Επισημαίνει με ερώτηση 
ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος 
Την απαράδεκτη καθυστέρηση στην καταβολή του επιδόματος του πετρελαίου θέρμανσης και τον απίστευτο εμπαιγμό χιλιάδων δικαιούχων από την Κυβέρνηση τονίζει με ερώτηση ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Οικονομικών, αξιώνοντας μια καθαρή και συγκεκριμένη απάντηση, σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα που ταλαιπωρεί τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν χωρίς καμία στήριξη ακόμη ένα δύσκολο χειμώνα, που ήδη προμηνύεται ψυχρός.


Η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας αναφέρει τα εξής: «Στα μέσα του καλοκαιριού είχατε διαβεβαιώσει την Βουλή ότι το υπολειπόμενο 20% του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης επρόκειτο να δοθεί στους δικαιούχους του περί τα τέλη Ιουλίου, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 403  επίκαιρη ερώτηση που είχα καταθέσει επ’ αυτού. Δυστυχώς από...
τότε έχουν περάσει αρκετοί μήνες και η καταβολή του επιδόματος ακόμη εκκρεμεί, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στους κατοίκους ιδιαίτερα των ορεινών περιοχών αλλά και τη Ελλάδος γενικότερα, οι οποίοι χωρίς να έχουν εξοφληθεί πρέπει να παραγγείλουν πετρέλαιο για τη χειμερινή σεζόν.


Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση αποδεικνύεται αναξιόπιστη και ασυνεπής, καθώς αφήνει έκθετα εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που έχουν επιτακτική ανάγκη από τέτοια μέτρα ανακούφισης. Η απόδοση στους δικαιούχους του συνόλου του επιδόματος κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να επιφέρει σημαντική ανακούφιση στα ελληνικά νοικοκυριά  και να στηρίξει πλήθος συμπολιτών μας και κατ’ επέκταση την αγορά, την οποία μαστίζει η οικονομική ασφυξία.

Το επίδομα θέρμανσης, μία σημαντική παροχή, που συνέβαλλε στην πάταξη του λαθρεμπορίου  καυσίμων  και την  αύξηση της κατανάλωσης, κατά τις προηγούμενες χειμερινές περιόδους, αύξησε τα αντίστοιχα έσοδα προς όφελος της χώρας και κατ΄ επέκταση και των πολιτών, κινδυνεύει να γίνει «ανάμνηση» εξαιτίας της αφερεγγυότητας της Κυβέρνησης. 

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1.   Γιατί καθυστερεί η καταβολή του υπολοίπου του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης;

2.   Πότε προβλέπεται ότι θα αποδοθεί το ποσό που οφείλεται από την περσινή χειμερινή περίοδο στους δικαιούχους καταναλωτές;

3.  Τί προβλέπεται για τους φετινούς δικαιούχους του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης και πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής του;»

καταλήγει η ερώτηση του Χρήστου Μπουκώρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.