Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Κάτω τα χέρια από τους Εργαζομένους του Νοσοκομείου!

Το συντονιστικό Σάμου της “Λαϊκής Ενότητας” εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος στους τρεις διωκόμενους συνδικαλιστές του Νοσοκομείου ΣΑΜΟΥ , που δικάζονται στις 15 Οκτώβρη 2015, επειδή απέτρεψαν την ρατσιστική αιμοδοσία "μόνο για Έλληνες " της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο Σάμου το 2013.
Οι αγωνιστές αυτοί δεν έκαναν τίποτα άλλο πέρα από αυτό που η ιδιότητα τους και η συνείδηση τους επέβαλε, καθώς η αιμοδοσία είναι μέγιστη πράξη ανθρωπιάς και δίνεται σε όποιον την έχει ανάγκη ανεξαρτήτως έθνους, φυλής , φύλου και γλώσσας .
Αυτό που δεν φρόντισαν να διασφαλίσουν τότε οι αρχές , το έπραξαν ο ιατρικός σύλλογος, ο σύλλογος ειδικευομένων γιατρών και ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου. Αντί για επαίνους, σύρθηκαν σε δίκη.
Τώρα που οι μνημονιακές λογικές και κυβερνήσεις επανέρχονται δριμύτερες, οδηγώντας σε βαθύτερη φτωχοποίηση ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, οδηγώντας αλυσιδωτά στη ανάσυρση από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας του ναζισμού και του ρατσισμού, έρχεται σε περίεργη συγκυρία και αυτή η δίκη.
Ζητάμε την δικαίωση των συνδικαλιστών αυτών και καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση και αγώνα , τόσο για τα δικαιώματα τους, όσο και για το "καθάρισμα " του τόπου μας από τους νοσταλγούς των ΕΣ ΕΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ, Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.