Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Κάποια προφίλ κρύβουν κινδύνους

Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο - Cyberbullying

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Σκιάθος" και η Ένωση Γονέων Σκιάθου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θέμα: «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο - Cyberbullying» και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:45 στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου-Λυκείου.

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, καθώς και εξειδικευμένοι αξιωματικοί.

Στόχος της ημερίδας, εκτός των άλλων, ήταν και η προβολή της δραστηριότητας της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία περιλαμβάνει την πρόληψη, την έρευνα και την καταστολή εγκλημάτων και αντικοινωνικών συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω διαδικτύου ή άλλων μέσων ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.