Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Σκόπελος / Τα δικαιολογητικά για τις πληγείσες επιχειρήσεις του νησιού από την πρόσφατη θεομηνία

Σύμφωνα με επείγουσα ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, τον οποία υπογράφει ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης κ. Κων. Φλαμπούρης, εντός δεκαπέντε ημερών, δηλαδή μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου 2015, θα πρέπει οι επιχειρηματίες, των οποίων οι επιχειρησεις έχουν υποστεί καταστροφές, να καταθέσουν στον Δήμο Σκοπέλου φάκελο με τα εξής δικαιολογητικά:

Τίτλοι ιδιοκτησίας ακινήτου στο οποίο στεγάζεται η επιχείρηση ή μισθωτήριο συμβόλαιο.

Φορολογικές δηλώσεις της επιχείρησης 2013-14.

Δηλώσεις ΦΠΑ 2013-14.

Απογραφή προηγούμενου έτους.

Τιμολόγια αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων και σε...
περίπτωση μη ύπαρξης να αναζητούνται από τους προμηθευτές.

Τιμολόγια αγοράς μηχανολογικού εξοπλισμού συνοδευόμενα από κατάσταση την οποία θα αναγράφεται ο χρόνος απόσβεσης, η κατάσταση του μηχανήματος καθώς και αν πρόκειται για μερική ή ολική καταστροφή.

Ασφαλιστήριο συμβόλαιο κάλυψης της ζημιάς και σε περίπτωση μη ύπαρξης, μία Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 περί μη ασφάλισης της επιχείρησης.

Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 κάθε επιχείρησης, όπου θα αναγράφεται η συνολική ζημιά της με βάση τα ανωτέρω τιμολόγια ανά κατηγορία (ιδιοκτήτες κατά πλήρη κυριότητα κτιριακές εγκαταστάσεις, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, εμπορεύματα και φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης τα οποία είναι ολοσχερώς κατεστραμμένα).

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες και να προωθηθούν τα ανωτέρω στα αρμόδια υπουργεία.

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.