Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών Γλώσσας και Λουτρακίου

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Γλώσσας και Λουτρακίου της νήσου Σκοπέλου καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση όλα τα μέλη του, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 18:30 στα γραφεία του.

Θέματα συζήτησης:

• Ενημέρωση, συζήτηση και ιδέες  σχετικά με την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων εν όψει καλοκαιρινής σεζόν
Πρόταση του Δ.Σ : διαφημιστικός χάρτης της Νήσου και ειδικότερα της περιοχής Γλώσσας –Λουτρακίου με διαφημιζόμενα όλα τα ενεργά μέλη του συλλόγου.
• Εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμπλήρωση Αίτησης για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στα σεμινάρια που θα οργανώσει ο Σύλλογος για « Τεχνικό Ασφαλείας»

• Εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμπλήρωση Αίτησης για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στα σεμινάρια που θα οργανώσει ο Σύλλογος για την «Πιστοποίηση* των Επιχειρήσεων»

* Η πιστοποίηση αυτή είναι υποχρεωτική για όλα τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, δωμάτια, με καταλυτική ημερομηνία λήξης 31/12/2016

Η συμμετοχή των μελών και οι απόψεις του θεωρούνται απαραίτητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.