Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Χωρίς service και ΚΤΕΟ το “υπερσύγχρονο” ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου

Άναψε λαμπάκι στο καντράν του ασθενοφόρου
και στην υπομονή του προσωπικού!

Το “υπερσύγχρονο”, όπως χαρακτηρίστηκε κατά την παράδοσή του, που έγινε μετά “βαΐων και κλάδων”, τον Σεπτέμβριο του 2014, ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, έφθασε ο καιρός που πρέπει να πάει για service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο στη Λάρισα, αλλά αυτό είναι αδύνατο γιατί δεν υπάρχουν 700€!

Αυτό είναι το ποσόν (400€ για το συνεργείο και 300€ για μετακίνηση οδηγού και οχήματος μέχρι τη Λάρισα) για το οποίο η 5η Υγειονομική Περιφέρεια έχει ειδοποιηθεί εγγράφως, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημα του Κ.Υ. Σκοπέλου, ενώ το εξουσιοδοτημένο συνεργείο δεν δέχεται το όχημα για έλεγχο αν πρώτα δεν εξοφληθεί…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πριν δύο χρόνια ένα άλλο ασθενοφόρο είχε μεταφερθεί για service από τη Σκόπελο στη Λάρισα και η 5η Υγειονομική Περιφέρεια είχε πει το κλασσικό “πληρώστε εσείς τα έξοδα και θα σας τα στείλουμε άμεσα”… Το αποτέλεσμα: τα χρήματα μαζί με τα οδοιπορικά του οδηγού ακόμα τα στέλνουν…

Να σημειώσουμε ότι το “υπερσύγχρονο” ασθενοφόρο έπρεπε να έχει περάσει και ΚΤΕΟ, αλλά ούτε αυτό έχει καταστεί εφικτό, ενώ μας διαφεύγει αν έχει ασφαλιστική κάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.