Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Μήπως πρέπει να τα πάρουμε έμεις στο κρανίο;

Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν στη Σκόπελο!

Διαβάζω στην εφημερίδα μας “Βόρειες Σποράδες” ότι η αντιπεριφερειάρχης κα Κολυνδρίνη “τα πήρε στο κρανίο” και ότι ο Δήμαρχος Σκοπέλου κρατάει χαμηλούς τόνους (κλικ για να διαβάσετε σχετικά).

Τί γίνεται στο νησί; Η ΔΕΥΑΣ πήρε τα λεφτά από την Περιφέρεια και δεν πλήρωσε τους εργολάβους; Τα έργα καθυστερούν να γίνουν και από την Περιφέρεια λένε κάτι για 93% και 55% ότι έχουν φθάσει; Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα ποσοστά, εμείς θέλουμε να τελειώνουν τα έργα.

Τελικά ποιος έχει δίκιο; Το ότι κάτι πάει στραβά το έχω διαπιστώσει, δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει οικονομικές επιστήμες για να το καταλάβεις… Μην μας κοροϊδεύεται, σταματήστε το θέατρο. Όλοι οι Σκοπελίτες πρέπει να γνωρίζουν τί γίνεται στο νησί. Είναι απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν!

Γιάννης Δημ. Τζώρτζης

1 σχόλιο:

  1. Κατάγομαι απο αυτόν τον μαγικό τόπο που λέγεται Σκόπελος . Κάθε χρόνο απο μικρό παιδι βρίσκομαι εκει και με λύπη μου βλεπω οτι τα πράγματα στο νησί γίνονται όλο και χειρότερα !!! Κρίμα για όσους ανέλαβαν την τύχη του νησιού , κρίμα για τους κατοίκους που ητε ανέχονται ολα αυτά ητε δεν αλλάζουν νοοτροπία και λογική . Η Σκόπελος πλέον ειναι μια μικρογραφία της Ελλάδας , ένας επίγειος παράδεισος που οι άνθρωποι τούτου τον καταστρέφουν !! Ας αναλογιστούν τι κάνουν ολοι , να κάνουν αυτοκριτική και επιτέλους ας δημιουργήσουν ενα πλάνο που θα αναγέννηση και θα ανάδειξη το νησί οπως του αρμόζει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.