Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Στα άδυτα της Πόρνης από πάνω! (φωτό)

Η ΕΘΟΣ ξαναχτυπά για 5η συνεχή χρονιά!
Τάκης Μόσχος: Θέλει και επιμένει να είναι
μια ιδιαίτερη περίπτωση, που προσπαθεί κάθε φορά
να εφεύρει και να διδάξει διαφορετικά πράγματα…
Δεκαπέντε χρόνια παραμονής στη Σκόπελο και μια πενταετία θεατρικής διδασκαλίας μετρά ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Μόσχος, που φέτος, πιστός στην επιθυμία του για  μια θεατρική ομάδα που θα έχει μια συνεχή αγωνία και αναζήτηση, “γιατί αυτό είναι η Τέχνη…”, όπως χαρακτηριστικά λέει, ετοιμάζει και θα ανεβάσει με την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου, τρεις παραστάσεις.

Τη φαρσοκωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου «Οι συμπέθεροι από τα Τίρανα», το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη-Ελένης Χαβιαρά «Με δύναμη από την Κηφισιά» και τον μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω», που θα ανέβει στο σανίδι του “Ορφέα” στις αρχές Μαΐου και τον ρόλο υποδύονται τέσσερις κυρίες, η Άρτεμις Σοφικίτη, η Μαρία Σκαμάγκα, η Μαρία Αναγνώστου και η Μαρία Κοσμά.

Η εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες” βρέθηκε σε μία από τις πρόβες και σας μεταφέρει μερικά στιγμιότυπα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.