Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Έσβησε η φωτιά στην Αλόννησο!

«…είναι πολύ μάγκας!» ο πιλότος
Έσβησε η φωτιά στην Αλόννησο με την συνδρομή των δύο Canadair CL 415 και Canadair CL 215, με τους πιλότους να πραγματοποιούν παράτολμες πτήσεις και στοχευμένες ρίψεις, εισπράττοντας τον θαυμασμό των παρευρισκομένων, με σχόλια «…είναι πολύ μάγκας!».

1 σχόλιο:

  1. Παρακολούθησα χθες όλη την προσπάθειά τους. Επαγγελματίες, ψυχωμένοι Λεβέντες!! Για τους πιλότους των Canadair υπάρχει μόνο ένας χρόνος. ΤΩΡΑ. Οι προσπάθειές στα όρια του « Θεέ μου»! Επαγγελματίες προσηλωμένοι στο καθήκον τους. Σιωπούν για να ακούγονται. Χωρίς φιοριτούρες, τυμπανοκρουσίες, πομφόλυγες και φληναφήματα. Από τη θρησκεία του φόβου έχουν περάσει στη θρησκεία της ηθικής και του καθήκοντος κάνοντας γενναία βήματα. Παλικάρια των Canadair’s. έχουν στόχους και όραμα. Γι΄αυτούς κάθε προσπάθεια αεροπυρόσβεσης είναι ένα καινούργιο πεδίο μάχης. Ρίχνονται στη μάχη, πολλές φορές άνιση, σαν Άγγελοι εξ΄ουρανού, ονειρευόμενοι να είναι οι νικητές. Και αν το όνειρο είναι το τελευταίο προπύργιο της ατομικής ελευθερίας η πραγμάτωση του αποτελεί πραγματικό θρίαμβο. Εξ΄αλλου και οι άγγελοι στον ουρανό απλοί άνθρωποι είναι. Σας ευχαριστούμε Άγγελοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.