Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Κάλεσμα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών από την καταστροφική πλημμύρα του περασμένου Σεπτεμβρίου και έχοντας φθάσει σε αδιέξοδο όλες οι ενέργειες του Δήμου, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου, μετά από έκτακτο Δ.Σ., αποφάσισε τη μαζική συμμετοχή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, την Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα “Ξενία”, για να παρέμβουμε καταθέτοντας τις απόψεις και τις θέσεις μας.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου καλεί όλους τους επαγγελματίες του νησιού, ανεξάρτητα από τον κλάδο που δραστηριοποιούνται να παραστούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί το θέμα μας αφορά όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.